to sengeborde

Find det rigtige sengebord

Indhold

Kender du ikke det, at du ligger eller sidder der i sengen og lige skal lægge din bog, dine briller eller andet fra dig? Det kan også godt være, at du sidder og hygger med noget fjernsyn, is, kaffe eller guf – og så er det noget værre rod at have det hele til at balancere på madrassen eller på dynen. Og ret bøvlet at have det hele stående på gulvet.

Løsningen på det daglige irritationsmoment er, at du må anskaffe dig et sengebord.

Hvilke typer af sengeborde findes der?

Der findes sådan cirka lige så mange varianter af et sengebord, som der findes af borde i øvrigt. Det vil sige MANGE.

Det kan være alt lige fra en simpel hylde, du selv flikker sammen, over en bogkasse til den specialdesignede udgave af et unikt sengebord.

Du kan bygge et selv, du kan finde et i et stort møbelhus, eller du kan bede en snedker om at skabe et sengebord, som er helt unikt. Der findes også hele sengearrangementer, hvor sengebordene er en integreret del af møblementet.

Det afhænger af smag og behag – og også af, hvor meget plads du har til et eller to sengeborde.

Der er jo dels den praktiske side af sagen og dels den æstetiske side af sagen.

Find god inspiration her

Er du i tvivl om, hvilken type af sengebord du skal vælge, så kan det være fint at få noget inspiration til dette valg. Skal det være den ene eller den anden type? Skal det være et, der hænger på væggen, et der står på gulvet eller et, der er integreret i selve sengen? Hvilket materiale skal den være lavet af? Du kan både få borde af træ, metal, plastic eller kurveflet og så videre.

Det er jo sådan et lille møbel, at der er et utal af muligheder for at konstruere sådan et.

Du har måske selv nogen idéer, men det kan også være fint at blive hjulpet ud af sine egne tanker og se andre muligheder for sig. Til det brug kan du finde rigtig god og varieret inspiration her. Så skal du nok få øjnene op for mange forskellige løsninger i forhold til et sengebord.

Tænk på soveværelsets øvrige indretning

Et sengebord er jo kun en lille del af indretningen i soveværelset. Med derfor kan du jo godt tænke på, at det gerne skulle matche det øvrige møblement og så videre.

Det er fint og giver ro i øjnene, hvis det hele går op i en højere enhed. Det er glimrende i et soveværelse. Omvendt giver det jo også spil og liv, hvis der er detaljer i rummet, som stikker lidt ud og bryder med det konforme. Sådan en detalje kunne det lille sengebord jo sagtens udgøre.

Det afgør du selvfølgelig helt selv. Og selvfølgelig den, som du eventuelt deler soveværelse med.

Det er under alle omstændigheder virkelig rart at have sådan et lille bord til alt det, som du har brug for at lægge eller sætte fra dig, når du befinder dig i sengen.

Del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email