sengeborde i soveværelset

Indret soveværelset med et hyggeligt sengebord

Indhold

Vi bruger rigtig meget af vores tid i soveværelset, og det er selvfølgelig klart. Det er primært, fordi vi sover en tredjedel af vores liv, og derfor bruger vi rigtig meget tid i soveværelset. Derudover det også bare rart at ligge i sin seng og slappe af, når man rigtigt har brug for det. Derfor vil de fleste af os også gerne have, at soveværelset er hyggeligt og rart at være i.

Det kræver selvfølgelig en god og komfortabel seng, men der er også andre ting, der virkeligt kan betyde noget for soveværelset.

I vores unge år, hvor vi første gang skal bo uden vores forældre, der har man måske ikke plads så meget andet end en seng. Det gælder i hvert fald for dem, der flytter ind på et værelse eller i en mindre lejlighed. Når man så senere i livet får mulighed for at indrette soveværelset med alverdens ting og møbler, så bør man virkeligt også gøre noget ud af det. Og noget, der virkelig kan gøre et soveværelse både hyggeligt og praktisk, er et sengebord. Det kan du læse meget mere om herunder.

Sengebordet i soveværelset skaber tryghed

Da vi bruger en stor del af vores tid i sengen, vil mange af os også gerne have at det er i trygge omgivelser. Og med et sengebord kan man virkeligt skabe lidt hygge i soveværelset. Det kan bruges til at opbevare nogle af vores værdifulde ting i. Har man nogle ældre smykker eller nogle fortrolige papirer, så kan det være beroligende og trygt at have det hele lige ved hånden. Og der findes intet bedre sted at have ting ”lige ved hånden” end på et sengebord.

Soveværelset er også et intimt og privat sted, hvor man ikke lige inviterer gæsterne ind. Derfor er det endnu mere trygt at have tingene i et sengebord på soveværelset, så man hele tiden føler, at man har dem for sig selv. Sengebordet kan dog også bruges til andre ting end at have sine værdigfulde ting samlet et sted.

Gør soveværelset praktisk med et sengebord

Udover at have sine ting lige ved hånden, så kan man også få en del praktisk ud af et sengebord. Hvis man endelig har plads til det, så kan det nemlig også være med til at skabe mere plads andre steder i rummet. Man kan nemlig få et sengebord med op til flere skufferum i, hvor man kan opbevare forskellige ting.

Det kan være alt lige fra sokker til den bog, man er i gang med at læse. Det er bestemt en af de årsager til, at man bør anskaffe sig et, da man ofte har flere ting ved sin side, når man sover, og som man måske ikke vil have ligger og flyder rundt omkring andre steder.

Man kan også få det uden skuffer i, men måske hvor der er et mindre åbent rum under bordet. Det kan være, at man gerne vil stille noget pynt i det i stedet for at opbevare ting i det. Der er altså mange muligheder med et sengebord.

Del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email