Du er landet på Sengebord.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal sengebord. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal sengebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: NORDAL HAYES SIDEBORD/SENGEBORD I RATTAN – 65,5

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “NORDAL HAYES SIDEBORD/SENGEBORD I RATTAN – 65,5” fås til 2300,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: NORDAL BILLE SENGEBORD – 60

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe NORDAL BILLE SENGEBORD – 60 til kun 3550,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: NORDAL NAPO SENGEBORD/SIDEBORD – 62

Sidste produkt på vores liste er NORDAL NAPO SENGEBORD/SIDEBORD – 62 som vi har fundet til 2140,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Dyreste Nordal Sengebord på listen er NORDAL BILLE SENGEBORD – 60 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 3550.00. Billigste udvalgte Sengebord er NORDAL NAPO SENGEBORD/SIDEBORD – 62 som du kan købe for 2140.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 1410 kr.
Ovenstående Nordal Sengebord data og priser er hentet fra 1 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk). Alle Nordal Sengebord tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sengebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengebord blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengebord: