Bedste Obuzi Sengebord: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Sengebord.dk » Alle guides » Sengebord » Obuzi Sengebord

Du er landet på Sengebord.dk, det helt rigtige sted at finde Obuzi sengebord. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Obuzi sengebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Sengebord i rosentræ, Christiania Dark by OBUZI (H: 50 cm. B: 50 cm. L: 40 cm., Mørk Natur/Sort)

1: Sengebord i rosentræ, Christiania Dark by OBUZI (H: 50 cm. B: 50 cm. L: 40 cm., Mørk Natur/Sort)

Bedste pris: 1599.00 hos Likehome.dk

Er du på udkig efter et godt sengebord, som udstråler både charme, nordisk design og simplicitet, så er sengebordet €Christiania Dark€ fra det danske brand OBUZI et sikkert valg for dig. Sengebordet er bygget af det flotteste rosentræ som er lagt samm… læs mere hos Likehome.dk >>

Billede af Sengebord i mangotræ, Christiania Raw by OBUZI (H: 50 cm. B: 50 cm. L: 40 cm., Mørk Natur/Sort)

2: Sengebord i mangotræ, Christiania Raw by OBUZI (H: 50 cm. B: 50 cm. L: 40 cm., Mørk Natur/Sort)

Bedste pris: 1599.00 hos Likehome.dk

Dette sengebord fra OBUZI, er ikke bare det typiske sengebord. Christiania Raw sengebordet fra det danske møbelbrand OBUZI er et godt eksempel på hvordan et moderne og nordisk-designet sengebord skal se ud. Sengebordet er lavet af mangotræ og en flot mini… læs mere hos Likehome.dk >>

Dyreste Obuzi Sengebord på listen er Sengebord i rosentræ, Christiania Dark by OBUZI (H: 50 cm. B: 50 cm. L: 40 cm., Mørk Natur/Sort) fra Likehome.dk med en pris på 1599.00. Billigste udvalgte Sengebord er Sengebord i rosentræ, Christiania Dark by OBUZI (H: 50 cm. B: 50 cm. L: 40 cm., Mørk Natur/Sort) som du kan købe for 1599.00 hos Likehome.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Obuzi Sengebord vi har fundet koster i gennemsnit 1599 kr.
Ovenstående Obuzi Sengebord data og priser er hentet fra 1 butikker (Likehome.dk). Alle Obuzi Sengebord tilbud er opdateret i dag 17-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sengebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengebord blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengebord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sengebord.dk

Mere med Obuzi:

Er du vild med Obuzi, men Sengebord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Obuzi: