Du er landet på Sengebord.dk, det helt rigtige sted at finde Laforma sengebord med skuffe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laforma sengebord med skuffe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LAFORMA Wari sengebord, m. skuffe – natur gummitræ (50×54)

  • Dagens pris: 2399,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2599,-, nu kun 2399,-.
    Du sparer 200 kr. / 7 %
  • Fundet hos Likehome.dk
  • Mærke: Laforma
  • Materiale: Gummitræ

Vores første anbefaling er “LAFORMA Wari sengebord, m. skuffe – natur gummitræ (50×54)” som lige nu er på tilbud hos Likehome.dk.

Her er prisen sat ned med 7 % og kan altså fås for kun 2399,- – en besparelse på 200 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her ser du et Wari sengebord, der kommer fra Laforma.
Det er lavet i naturfarvet gummitræ.
Et elegant sengebord i et nordisk og moderne design. Sengebordet har en skuffe og et åbent rum, så der er fin plads til både læsebriller og bøger.
Placer et se…

Se hos Likehome.dk ❯❯

2: LAFORMA Licia sengebord, m. 1 hylde og 1 skuffe – natur mangotræ (55×35)

Sidste produkt på vores liste er LAFORMA Licia sengebord, m. 1 hylde og 1 skuffe – natur mangotræ (55×35) som vi har fundet til 2639,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Licia sengebord fra spanske Laforma vil helt bestemt skabe et blikfang i rummet med sin fine afrundede form. Natbordet er lavet i naturfarvet mangotræ med ben i jern.
Det er designet med en hylde og en skuffe med plads til læsebøger og læsebriller….

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Dyreste Laforma Sengebord med skuffe på listen er LAFORMA Licia sengebord, m. 1 hylde og 1 skuffe – natur mangotræ (55×35) fra Boboonline.dk med en pris på 2639.00. Billigste udvalgte Sengebord med skuffe er LAFORMA Wari sengebord, m. skuffe – natur gummitræ (50×54) som du kan købe for 2399.00 hos Likehome.dk. Forskellen på de to priser er 240 kr.
Ovenstående Laforma Sengebord med skuffe data og priser er hentet fra 2 butikker (Likehome.dk, Boboonline.dk). Alle Laforma Sengebord med skuffe tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sengebord med skuffe guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengebord med skuffe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengebord med skuffe: