Du er landet på Sengebord.dk, det helt rigtige sted at finde væghængt sengebord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle væghængt sengebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Loma Natbord M. 1 Skuffe, Hvid (Væghængt)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk.

Her kan “Loma Natbord M. 1 Skuffe, Hvid (Væghængt)” fås til 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Loma væghængt natbord lakeret i hvid.
Natbordet er med en enkelt skuffe.
Beslag til væggen medfølger.
Højden er 15 cm, dybden er 35 cm og længden er 41,5 cm. Se alle natborde her.
Vedligeholdelse Husk at møbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre læ…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: Malak Natbord Væghængt

Anden anbefaling har vi fundet hos Unishop.nu, hvor du kan købe Malak Natbord Væghængt til kun 379,- kr.

Se hos Unishop.nu ❯❯

3: ROWICO Camrose sengebord, væghængt – sort egefinér og sort eg (40×35)

Næste anbefaling er “ROWICO Camrose sengebord, væghængt – sort egefinér og sort eg (40×35)”.

Dagens bedste tilbud på “ROWICO Camrose sengebord, væghængt – sort egefinér og sort eg (40×35)” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 1295,- kr.

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: ROWICO Camrose sengebord, væghængt – hvidpigmenteret egefinér og eg (40×40)

Sidste produkt på vores liste er ROWICO Camrose sengebord, væghængt – hvidpigmenteret egefinér og eg (40×40) som vi har fundet til 1295,- hos Boboonline.dk.

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste væghængt sengebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse væghængt sengebord:

Dyreste Væghængt Sengebord på listen er ROWICO Camrose sengebord, væghængt – sort egefinér og sort eg (40×35) fra Boboonline.dk med en pris på 1295.00. Billigste udvalgte Væghængt Sengebord er Malak Natbord Væghængt som du kan købe for 379.00 hos Unishop.nu. Forskellen på de to priser er 916 kr. – de 4 Væghængt Sengebord vi har fundet koster i gennemsnit 967 kr.
Ovenstående Væghængt Sengebord data og priser er hentet fra 3 butikker (MyHomeMøbler.dk, Unishop.nu, Boboonline.dk). Alle Væghængt Sengebord tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Sengebordet er uundværligt

Et sengebord er næsten ikke til at undvære. Hvis du holder af at læse i sengen, er sengebordet en genial fralægningsplads til bøger og magasiner, og hvis du hører til dem der bruger briller, har du med garanti også en fast plads til brillerne på sengebordet. Når du står op om morgenen, kan du let finde brillerne, og hvis du er uheldig og skal op om natten, så ved du også, at brillerne ligger på sin faste plads.

Sengebordet er også godt at have, når din udkårne skal forkæles med morgenmad og varm kaffe på sengen. På en doven søndag skal der naturligvis også være plads til cola og chips, mens du slapper af til de nyeste serier på Netflix.

Mobiltelefonen, som mange af os bruger som vækkeur, har også sin helt naturlige plads på sengebordet. Som en ekstra smart og meget moderne feature, kan du endda vælge et natbord med indbygget mobiloplader i bordpladen. På den måde vågner du altid til en fuldt opladet telefon.

Mange steder er sengebordet en helt naturlig del af indretningen i soveværelset. Og et elegant udformet væghængt sengebord vil passe perfekt ved siden af din flotte kontinentalseng eller boksmadras.

Sengeborde findes i mange udformninger og størrelser. Her giver vi dig nogle tips og idéer til, når du skal finde det natbord, som skal pynte i dit soveværelse fremover.

3 fordele ved at vælge et væghængt sengebord

Det er ikke kun de åbenlyse fralægningsmuligheder, der gør et væghængt sengebord smart og praktisk. Der er flere andre fordele ved de væghængte modeller:

  • Rengøring – Du kan let støvsuge og vaske gulv under sengebordet.
  • Elegant – De væghængte sengeborde ser lette og svævende ud.
  • Pladsbesparende – Brug pladsen under bordet til morgentøflerne.

Grundig rengøring er vigtig, og specielt i soveværelset er jævnlig støvsugning og gulvvask påkrævet. Du kan gøre rengøringen væsentlig lettere og noget hurtigere, hvis du ikke først skal flytte møblerne ud fra væggen. De ”svævende” natborde generer ikke rengøringen, og du er hurtigere færdig.

Et væghængt natbord ser både let og elegant ud. Du slipper for et stort og bombastisk møbel i soveværelset, hvor seng og klædeskabe i forvejen er meget store og dominerende.

Ekstra plads kan du sjældent få nok af, og den ”gratis” plads under et væghængt sengebord kan udnyttes som fast plads til tøflerne eller andre praktiske ting.

Hvilke materialer, størrelser og design skal du vælge?

Når du skal finde det væghængte sengebord, der passer bedst til dit soveværelse og til dine ønsker og behov, er der flere ting, du med fordel kan overveje.

Materialevalg og design

Som med alle andre møbler findes sengeborde i et væld af forskellige materialer. Bland de meget populære materialer er bl.a. malet MDF plade, som både er et holdbart og forholdsvist billigt materiale. De malede borde har glatte overflader, som er lette at tørre af og rengøre.

Massivt træ eller finér er et andet populært materiale. Træ står godt til mange andre materialer, og hvis du har sengeben eller gavle i træ, vil du kunne skabe et flot helhedsbillede.

Metal og glas er andre materialer, der bruges til sengeborde. Disse materialer ses mest, hvor du ikke har brug for et egentligt møbel, men blot en flot og elegant hylde ved siden af sengen.

Størrelse og udformning

Væghængte sengeborde findes i flere højder og bredder. Hvis du har brug for ekstra opbevaringsplads, kan du med fordel vælge et natbord med skuffer eller låger.

Hvis du er typen, der ikke bryder dig om rod på sengebordet, kan du gemme dine bøger og lignende væk i skuffen. Mange holder også af at have toiletsager, crepejern, hårbørste og lignende i skufferne, så det er klar til du vågner om morgenen.

Ved at vælge højere eller bredere natmøbler kan du selv bestemme, hvor meget plads du vil have. Selvom bordet er væghængt, kan det sagtens lade sig gøre at finde sengeborde med masser af plads.

Du kan selv montere dit væghængte sengebord

Et væghængt sengebord kræver en smule mere snilde under monteringen end et sengebord, der står på gulvet. Det er dog ikke sværere, end at de fleste sagtens kan hænge natbordet op på egen hånd.

Inden du begynder på monteringen, skal du finde ud af, hvilket materiale væggen som bordet skal hænge på, er lavet af. Bordet kan være tungt i sig selv, og når du begynder at fylde ting og sager i skufferne, er det vigtigt, at det sidder godt og solidt fast på væggen.

I beton, gasbeton og murstensvægge skal du bruge en god og kraftig boremaskine til at bore huller i væggen. Et 6 mm eller 8 mm bor med passende rawlplugs og skruer vil passe fint til de fleste sengeborde. I vægge af plademateriale, som f.eks. gips, skal du bruge særlige rawlplugs til pladevægge for at gøre sengebordet ordentligt fast.

Bestil væghængt sengebord på Sengebord.dk

Er du klar til at bestille dit væghængte sengebord? Hvis du har læst med hertil, har du fået alle de gode råd der skal til, for at du kan vælge det rigtige sengebord.

Hos Sengebord.dk har vi samlet en lang række af de mest populære sengeborde. Klik på de enkelte sengeborde herover for at gå direkte til forhandleren, hvor du kan bestille sengebordene online.