Du er landet på Sengebord.dk, det helt rigtige sted at finde sengebord med skuffe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sengebord med skuffe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Natbord med skuffe, Greige og sort

 • Dagens pris: 749,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 999.00, nu kun 749,-.
  Du sparer 250 kr. / 25 %
 • Fundet hos Lammeuld.dk

Vores første anbefaling er “Natbord med skuffe, Greige og sort” som lige nu er på tilbud hos Lammeuld.dk.

Her er prisen sat ned med 25 % og kan altså fås for kun 749,- – en besparelse på 250 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer:- Farve: Greige, sort- Materiale: spånplade, stål- Produktstørrelse: 40 x 40 x 60 cm (L x B x H)- Produktvægt: 13,3 kg- Maks.
Statisk lastkapacitet på bordplade: 30 kg- Maks.
Statisk belastningskapacitet på indre hylde: 15 kgPakkens indhol…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Lille natbord med skuffe, brun

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Lille natbord med skuffe, brun til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Materiale: spånplade med resistent brun melaminbelægning Vægt: 13 kg, Maksimal belastning: 90 kg Mål: Længde 38 cm, Dybde: 35 cm, Højde: 45 cm Dette natbord er et fremragende valg til både soveværelset og gæsteværelset.
Med monteringsvejl…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Moderne sengebord / natbord med skuffe og nethylde, hvid og guldfarvet

Næste anbefaling er “Moderne sengebord / natbord med skuffe og nethylde, hvid og guldfarvet”.

Dagens bedste tilbud på “Moderne sengebord / natbord med skuffe og nethylde, hvid og guldfarvet” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Farve: Hvid, guldfarvet Materiale: Spånplade, stål Samlede mål: 40 x 40 x 55 cm (B x D x H) Produktets vægt: 8,9 kg Max.
statisk belastning af hylden: 20 kg Maks.
statisk belastningskapacitet på nethylden: 5 kg Max.
statisk belastning af…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Natbord / sofabord med aftagelig skuffe, hvid, L41 * D35 * H51 cm

Sidste produkt på vores liste er Natbord / sofabord med aftagelig skuffe, hvid, L41 * D35 * H51 cm som vi har fundet til 699,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Produktfunktioner: Dette sofabord er velegnet til at være ved siden af sofaen i stuen.
Det kan også bruges i soveværelset som et natbord.
Takket være designet og de klare, kompakte og anstændige linjer er sengebordet perfekt egnet til mange dekorationsfor…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sengebord med skuffe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sengebord med skuffe:

Dyreste Sengebord med skuffe på listen er Det Franske Sengebord røget eg / skuffe fra Home Sweet Home med en pris på 9600.00. Billigste udvalgte Sengebord med skuffe er Parma Sengebord – Sort med 1 naturtræs skuffe som du kan købe for 323.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 9277 kr. – de 4 Sengebord med skuffe vi har fundet koster i gennemsnit 19711.73 kr.
Ovenstående Sengebord med skuffe data og priser er hentet fra 12 butikker (Lammeuld.dk, MyHomeMøbler.dk, Sengekompagniet, Bolig & Haven, ES Furniture, LforLiving.dk, Norliving, Home Sweet Home, Boboonline.dk, Likehome.dk, Hjemmets, Erling Christensen Møbler). Alle Sengebord med skuffe tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sengebord med skuffe guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengebord med skuffe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengebord med skuffe:

5 gode grunde til at købe et sengebord med skuffe

Man bruger en meget stor procentdel af sit liv på at sove, og derfor bruger man selvfølgelig også meget tid i sengen i soveværelset. Dog er det ikke altid, at der er lige let at falde i søvn, og derfor er der mange, der læser i en bog, inden de lægger sig til at sove.

Man kan også godt vågne i løbet af natten og være virkelig tørstig, og derfor er der mange, der tager et glas vand med ind i soveværelset, så de bare kan slukke tørsten og derefter lægge sig til at sove igen. Men hvis ikke man ejer et sengebord, kan det være svært at lægge bogen, glasset med vand og alle de andre ting, man har i soveværelset, fra sig.

Måske kan disse fordele overbevise dig om at få fat i et sengebord med skuffe

Hvis ikke du allerede har et sengebord i soveværelset, så bør du helt klart få anskaffet dig et. Måske tænker du, at du har klaret dig fint uden et sengebord indtil videre, men du vil virkelig gøre tiden i soveværelset meget rarere og mere praktisk for dig selv, hvis du anskaffer dig et, og det især, hvis du anskaffer dig et med skuffer.

Der findes nemlig en masse fordele i at få fat i et sengebord med skuffer, og herunder kan du læse et par af de fordele.

 1. Først og fremmest behøver du ikke at rejse dig fra sengen, hver gang du skal have noget. Du kender sikkert godt til frustrationen ved, at man har lagt sig godt til rette i sengen, og man så skal rejse sig for at hente sine læsebriller, sin bog eller noget andet. Hvis du bare lægger disse ting på gulvet ved siden af sengen, kan man både nemt komme til at træde på dem, og de kan nemt blive beskidte.
  Dette bliver dog ikke noget problem med et sengebord, for så kan du bare lægge alle dine ting på det!

 2. Med et sengebord med skuffer er du dog ikke kun begrænset til at lægge dine briller og bog på det. Hvis du vælger et sengebord med skuffer kan du blandt andet også lægge dine smykker i én skuffe, lægge bøgerne i en anden og måske stille et glas vand på den øverste hylde. Når du vælger et sengebord med skuffer, kan du nemt holde styr på alle dine ting!

 3. Hvis du vælger et sengebord med skuffer, kan du også have mere privatliv i forhold til, hvis du ikke havde nogen skuffer i sengebordet. Det kan være, at du har din egen drømmejournal, eller at du skriver dine tanker ned i en dagbog, inden du lægger dig til at sove? Det, der står i disse ting, er nok ikke lige noget, som man måske vil dele med alle og enhver, og derfor kan det være endnu en god grund til, at du bør anskaffe dig et sengebord med skuffer. Så kan du bare gemme tingene væk, så du slipper for nysgerrige blikke fra andre.

 4. Hvis ikke man har et sengebord, kan man meget nemt komme til at rode, da man så måske vælger at lægge sine ting på gulvet, i vindueskarmen eller et andet sted, der er tæt på sengen. Når du har fået fat i sengebordet, kan du se frem til, at du ikke længere behøver at rydde op efter dig hver dag, da du bare kan lægge alle dine ting i skufferne, når du lægger dig til at sove og tage det, som du skal bruge, frem når du vågner.

 5. Endnu en fordel, der er ved at få fat i et sengebord med skuffer, er, at der findes rigtig mange forskellige størrelser af borde og skuffer. Det kan være, at du ikke har brug for meget store skuffer, hvis du bare skal have dine briller og et par smykker i, når du lægger dig til at sove? Det kan tværtimod også godt være, at du godt kunne tænke dig at have meget plads i skufferne, så du kan have et par store bøger i nogle af dem?

  Det kan også være en god idé tænke over, hvor stort et sengebord du egentlig har plads til ved siden af sengen, så du ikke ender med at købe et bord, som ikke kan være der. Det bliver dog ikke noget problem at finde den størrelse, som ville passe perfekt til dit soveværelse, da der som sagt findes mange forskellige størrelser!

Er du blevet interesseret i at få fat i et?

Som du kan læse, er der altså rigtig mange grunde til at få fat i et sengebord med skuffer, hvis ikke du allerede ejer et. Har du fået lyst til at få fat i et? Hvis, så kan du nemt få fat i et ved at kigge både på internettet og i de fysiske butikker!

Prøv at begynde at kigge, for jo hurtigere du får fat i et, jo hurtigere kan du nyde alle de nye fordele ved sengebordet med skuffer!