Bedste Obuzi Natbord: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Sengebord.dk » Alle guides » Natbord » Obuzi Natbord

Du er landet på Sengebord.dk, det helt rigtige sted at finde Obuzi natbord. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Obuzi natbord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Natbord, HayFay-Rex by OBUZI (H: 65 cm. B: 45 cm. L: 45 cm., Mørk Natur/Sort)

1: Natbord, HayFay-Rex by OBUZI (H: 65 cm. B: 45 cm. L: 45 cm., Mørk Natur/Sort)

Bedste pris: 3399.00 hos Likehome.dk

Hvis du kan lide mørke møbler, så er dette natbord noget for dig? Hayfay-Rex natbordet fra Obuzi har et flot design i en meget simpel stil. Bordpladen er lavet i rosentræ og benene til natbordet er lavet i jern. Til Hayfay-Rex natbordet er der indrettet e… læs mere hos Likehome.dk >>

Dyreste Obuzi Natbord på listen er Natbord, HayFay-Rex by OBUZI (H: 65 cm. B: 45 cm. L: 45 cm., Mørk Natur/Sort) fra Likehome.dk med en pris på 3399.00. Billigste udvalgte Natbord er Natbord, HayFay-Rex by OBUZI (H: 65 cm. B: 45 cm. L: 45 cm., Mørk Natur/Sort) som du kan købe for 3399.00 hos Likehome.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Obuzi Natbord vi har fundet koster i gennemsnit 3399 kr.
Ovenstående Obuzi Natbord data og priser er hentet fra 1 butikker (Likehome.dk). Alle Obuzi Natbord tilbud er opdateret i dag 17-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Natbord guides:

Fandt du ikke det rigtige Natbord blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Natbord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sengebord.dk

Mere med Obuzi:

Er du vild med Obuzi, men Natbord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Obuzi: