Sengebord.dk: Find blandt 2230 Produkter | 4 Kategorier | 29 Brands | 49 Forhandlere

Bedste vidaXL Væghængt Sengebord: Se top 15

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Sengebord.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL væghængt sengebord. Vi har udvalgt de 15 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 15 vidaXL væghængt sengebord

  De 15 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på vidaXL væghængt sengebord | ✅ Væghængt sengebord-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 15 bedste vidaXL væghængt sengebord

  Her kan du se hele vores liste over de bedste vidaXL væghængt sengebord som du kan finde lige nu.

  1: Svævende natbord 40 x 30 x 15 cm spånplade sort

  Hvorfor vælge Svævende natbord 40 x 30 x 15 cm spånplade sort?

  Dette væghængte natbord har et elegant og klassisk design, og den er en dekorativ og praktisk tilføjelse til din indretning. Det væghængte natbord er fremstillet af konstrueret træ i høj kvalitet, så det er robust slidstærkt og langtidsholdbart. Væghylden er designet med en solid bordplade og en indbygget skuffe, så den giver dig mulighed for at holde magasiner, bøger, multimedieapparater og pyntegenstande pænt organiseret og inden for rækkevidde. Det kompakte sengebord er pladsbesparende, og det er en ideel opbevaringsløsning til enhver stue — også i meget små rum. Natbordet er let at rengøre med en fugtig klud. Det er nemt at samle med de medfølgende monteringsmaterialer. Farve: Sort Mål: 40 x 30 x 15 cm (B x D x H) Materiale: Konstrueret træ Med 1 skuffe Vægmontering Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  2: Svævende natbord 40 x 31 x 27 cm spånplade hvid

  Hvorfor vælge Svævende natbord 40 x 31 x 27 cm spånplade hvid?

  Dette væghængte natbord har et elegant og klassisk design, og den er en dekorativ og praktisk tilføjelse til din indretning. Det væghængte natbord er fremstillet af konstrueret træ i høj kvalitet, så det er robust slidstærkt og langtidsholdbart. Væghylden er designet med en solid bordplade, åbne rum og en indbygget skuffe, så den giver dig mulighed for at holde magasiner, bøger, multimedieapparater og pyntegenstande pænt organiseret og inden for rækkevidde. Det kompakte sengebord er pladsbesparende, og det er en ideel opbevaringsløsning til enhver stue — også i meget små rum. Natbordet er let at rengøre med en fugtig klud. Det er nemt at samle med de medfølgende monteringsmaterialer. Hvid Mål: 40 x 31 x 27 cm (B x D x H) Materiale: Konstrueret træ Med en skuffe og åbne rum Vægmontering Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  3: Svævende natbord 40 x 31 x 27 cm spånplade sonoma-eg

  Hvorfor vælge Svævende natbord 40 x 31 x 27 cm spånplade sonoma-eg?

  Dette væghængte natbord har et elegant og klassisk design, og den er en dekorativ og praktisk tilføjelse til din indretning. Det væghængte natbord er fremstillet af konstrueret træ i høj kvalitet, så det er robust slidstærkt og langtidsholdbart. Væghylden er designet med en solid bordplade, åbne rum og en indbygget skuffe, så den giver dig mulighed for at holde magasiner, bøger, multimedieapparater og pyntegenstande pænt organiseret og inden for rækkevidde. Det kompakte sengebord er pladsbesparende, og det er en ideel opbevaringsløsning til enhver stue — også i meget små rum. Natbordet er let at rengøre med en fugtig klud. Det er nemt at samle med de medfølgende monteringsmaterialer. Farve: Sonoma-eg Mål: 40 x 31 x 27 cm (B x D x H) Materiale: Konstrueret træ Med en skuffe og åbne rum Vægmontering Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  4: vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ grå sonoma

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ grå sonoma?

  Dette kompakte, væghængte natbord er pladsbesparende, og det er en ideel opbevaringsløsning til ethvert hjem. Robust materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Det væghængte natbord tilbyder rigelig med plads til at holde dine magasiner, bøger, dvd'er, multimedieapparater og pyntegenstande pænt organiseret og inden for rækkevidde. Pladsbesparende design: Dette kompakte sengebord er en vidunderlig opbevaringsløsning til et lille rum takket være det væghængte design. Bemærk: Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Farve: Grå sonoma-eg Mål: 40 x 31 x 27 cm (B x D x H) Materiale: Konstrueret træ Med en skuffe og åbne rum Vægmontering

  5: vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ hvid

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ hvid?

  Dette væghængte natbord har et elegant og klassisk design, og den er en dekorativ og praktisk tilføjelse til din indretning. Det væghængte natbord er fremstillet af konstrueret træ i høj kvalitet, så det er robust slidstærkt og langtidsholdbart. Væghylden er designet med en solid bordplade og en indbygget skuffe, så den giver dig mulighed for at holde magasiner, bøger, multimedieapparater og pyntegenstande pænt organiseret og inden for rækkevidde. Det kompakte sengebord er pladsbesparende, og det er en ideel opbevaringsløsning til enhver stue — også i meget små rum. Natbordet er let at rengøre med en fugtig klud. Det er nemt at samle med de medfølgende monteringsmaterialer. Hvid Mål: 40 x 30 x 15 cm (B x D x H) Materiale: Konstrueret træ Med 1 skuffe Vægmontering Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  6: vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm røget egetræsfarve

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm røget egetræsfarve?

  Dette trendy, væghængte sengebord har et elegant design, og det er et tidløst supplement til din boligindretning. Robust materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Dette væghængte sengebord har tilbyder god plads til at holde dine magasiner, fjernbetjeninger og andre småting pænt organiseret og inden for rækkevidde. Væghængt funktion: Dette sengebord optager ikke gulvplads, da du nemt kan hænge det på væggen. Stabil top: Det væghængte sengeskab har en stabil top, der kan bruges til at holde en lampe, bøger mv. Bemærk: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Farve: Røget egetræ Materiale: Konstrueret træ Mål: 34 x 30 x 20 cm (B x D x H)

  7: vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm brun egetræsfarve

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm brun egetræsfarve?

  Dette trendy, væghængte sengebord har et elegant design, og det er et tidløst supplement til din boligindretning. Robust materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Dette væghængte sengebord har tilbyder god plads til at holde dine magasiner, fjernbetjeninger og andre småting pænt organiseret og inden for rækkevidde. Væghængt funktion: Dette sengebord optager ikke gulvplads, da du nemt kan hænge det på væggen. Stabil top: Det væghængte sengeskab har en stabil top, der kan bruges til at holde en lampe, bøger mv. Bemærk: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Farve: Brun egetræ Materiale: Konstrueret træ Mål: 34 x 30 x 20 cm (B x D x H)

  8: vidaXL væghængt sengebord hvid højglans

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt sengebord hvid højglans?

  Dette væghængte sengebord er den perfekte løsning til din boligindretning, da det maksimerer pladsen og holder gulvet frit for rod. Væghængt design: Det kan hænges på væggen, hvilket skaber mere plads. Du kan dermed maksimere den tilgængelige gulvplads og holde gulvet ryddet. Multifunktionelt skab: Det væghængte sengeskab er det ideelle sted til opbevaring af bøger, samleobjekter, pyntegenstande mv. Det kan gøre en tom væg til et sandt blikfang. Materiale, der er let at rengøre: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. Det væghængte sengebord er lavet af konstrueret træ, og det er let at rengøre. Advarsel : Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Farve: Hvid højglans Materiale: Konstrueret træ Mål: 60 x 40 x 40 cm (B x D x H) Montering påkrævet: Ja

  9: vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm hvid

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm hvid?

  Dette væghængte sengebord har et elegant design, og det er et tidløst supplement til din boligindretning. Slidstærkt materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Dette sengebord giver nok plads til at holde dine ting organiseret og inden for nem rækkevidde. Væghængt funktion: Sengebordet optager ikke gulvplads, da du nemt kan hænge det på væggen. Robust top: Det væghængte sengebords top er perfekt til fremvisning af dine foretrukne pyntegenstande, billedrammer og potteplanter. Bemærk: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Farve: Hvid Materiale: Konstrueret træ Mål: 50 x 36 x 25 cm (L x B x H)

  10: vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm hvid højglans

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm hvid højglans?

  Dette væghængte sengebord har et elegant design, og det er et tidløst supplement til din boligindretning. Slidstærkt materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Det væghængte sengebord er designet med 2 skuffer, så du kan holde dine ting pænt organiseret og inden for nem rækkevidde. Væghængt funktion: Det væghængte sengebord optager ikke gulvplads, da du nemt kan hænge det på væggen. Robust og stabil top: Sengebordets top er perfekt til fremvisning af dine foretrukne pyntegenstande, billedrammer og potteplanter. Godt at vide: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Vi anbefaler, at du anvender skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er i tvivl, skal du søge professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionerne. Farve: Hvid højglans Materiale: Konstrueret træ Mål: 41,5 x 36 x 53 cm (B x D x H) Montering påkrævet: Ja

  11: vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm hvid højglans

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm hvid højglans?

  Dette væghængte sengebord har et elegant design, og det er et tidløst supplement til din boligindretning. Slidstærkt materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Dette sengebord giver nok plads til at holde dine ting organiseret og inden for nem rækkevidde. Væghængt funktion: Sengebordet optager ikke gulvplads, da du nemt kan hænge det på væggen. Robust top: Det væghængte sengebords top er perfekt til fremvisning af dine foretrukne pyntegenstande, billedrammer og potteplanter. Bemærk: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Farve: Hvid højglans Materiale: Konstrueret træ Mål: 50 x 30 x 47 cm (L x B x H)

  12: vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm hvid højglans

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm hvid højglans?

  Dette væghængte sengebord har et elegant design, og det er et tidløst supplement til din boligindretning. Slidstærkt materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Dette sengebord giver nok plads til at holde dine ting organiseret og inden for nem rækkevidde. Væghængt funktion: Sengebordet optager ikke gulvplads, da du nemt kan hænge det på væggen. Robust top: Det væghængte sengebords top er perfekt til fremvisning af dine foretrukne pyntegenstande, billedrammer og potteplanter. Bemærk: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Farve: Hvid højglans Materiale: Konstrueret træ Mål: 50 x 36 x 25 cm (L x B x H)

  13: vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ brun egetræ

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ brun egetræ?

  Dette kompakte, væghængte natbord er pladsbesparende, og det er en ideel opbevaringsløsning til ethvert hjem. Robust materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Det væghængte natbord tilbyder rigelig med plads til at holde dine magasiner, bøger, dvd'er, multimedieapparater og pyntegenstande pænt organiseret og inden for rækkevidde. Pladsbesparende design: Dette kompakte sengebord er en vidunderlig opbevaringsløsning til et lille rum takket være det væghængte design. Bemærk: Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Farve: Brun egetræ Mål: 40 x 31 x 27 cm (B x D x H) Materiale: Konstrueret træ Med en skuffe og åbne rum Vægmontering

  14: vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ grå sonoma

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ grå sonoma?

  Dette kompakte, væghængte natbord er pladsbesparende, og det er en ideel opbevaringsløsning til ethvert hjem. Robust materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Det væghængte natbord tilbyder rigelig med plads til at holde dine magasiner, bøger, dvd'er, multimedieapparater og pyntegenstande pænt organiseret og inden for rækkevidde. Pladsbesparende design: Dette kompakte sengebord er en vidunderlig opbevaringsløsning til et lille rum takket være det væghængte design. Bemærk: Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Farve: Grå sonoma-eg Materiale: Konstrueret træ Mål: 40 x 30 x 15 cm (B x D x H)

  15: vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm hvid højglans

  Hvorfor vælge vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm hvid højglans?

  Dette trendy, væghængte sengebord har et elegant design, og det er et tidløst supplement til din boligindretning. Robust materiale: Konstrueret træ har en enestående kvalitet med en glat overflade, og det er både stærkt, stabilt og fugtafvisende. God opbevaringsplads: Dette væghængte sengebord har tilbyder god plads til at holde dine magasiner, fjernbetjeninger og andre småting pænt organiseret og inden for rækkevidde. Væghængt funktion: Dette sengebord optager ikke gulvplads, da du nemt kan hænge det på væggen. Stabil top: Det væghængte sengeskab har en stabil top, der kan bruges til at holde en lampe, bøger mv. Bemærk: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt. Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Farve: Hvid højglans Materiale: Konstrueret træ Mål: 34 x 30 x 20 cm (B x D x H)

  84 yderligere vidaXL væghængt sengebord

  De 15 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste væghængt sengebord fra vidaXL i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de væghængt sengebord vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 84 vidaXL væghængt sengebord:

  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm betongrå

  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm betongrå

  308,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ grå

  vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ grå

  281,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord sort

  vidaXL væghængt sengebord sort

  396,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm hvid

  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm hvid

  298,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm grå

  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm grå

  415,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm røget egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm røget egetræsfarve

  449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm sonoma-eg

  330,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord grå sonoma-eg

  290,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord konstrueret træ brun egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord konstrueret træ brun egetræsfarve

  312,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ brun egetræ

  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ brun egetræ

  221,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm brun egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm brun egetræsfarve

  463,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm brun

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm brun

  685,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm brun

  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm brun

  415,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm grå sonoma-eg

  267,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm sonoma-eg

  310,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ røget egetræ

  vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ røget egetræ

  259,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm Sonoma egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm Sonoma egetræsfarve

  366,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm brun egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm brun egetræsfarve

  237,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm hvid

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm hvid

  339,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ grå højglans

  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ grå højglans

  224,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord konstrueret træ røget egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord konstrueret træ røget egetræsfarve

  281,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm

  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm

  341,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm betongrå

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm betongrå

  366,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm hvid højglans

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm hvid højglans

  384,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm sort

  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm sort

  298,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ røget egetræ

  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ røget egetræ

  216,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm brun egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm brun egetræsfarve

  430,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm brun eg

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm brun eg

  490,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm betongrå

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm betongrå

  449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm grå

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm grå

  685,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm brun egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm brun egetræsfarve

  339,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ grå

  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ grå

  212,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm hvid højglans

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm hvid højglans

  357,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm Røget egetræ

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm Røget egetræ

  418,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm sort

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm sort

  376,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm

  540,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm grå sonoma-eg

  352,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm grå sonoma-eg

  490,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm hvid

  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm hvid

  318,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ grå højglans

  vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ grå højglans

  304,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm sort

  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm sort

  304,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm hvid

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm hvid

  449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ sort højglans

  vidaXL væghængt natbord 40x31x27 cm konstrueret træ sort højglans

  356,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm hvid

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm hvid

  430,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm sort

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm sort

  339,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm Sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm Sonoma-eg

  440,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord røget eg

  vidaXL væghængt sengebord røget eg

  351,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord konstrueret træ grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord konstrueret træ grå sonoma-eg

  377,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm sort

  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm sort

  360,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm brun egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm brun egetræsfarve

  348,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord konstrueret træ brun egetræ

  vidaXL væghængt sengebord konstrueret træ brun egetræ

  289,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm sort

  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm sort

  287,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm hvid højglans

  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm hvid højglans

  299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord brun sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord brun sonoma-eg

  360,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm brun egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm brun egetræsfarve

  352,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm grå sonoma-eg

  430,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm grå sonoma-eg

  339,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm hvid

  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm hvid

  324,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm hvid højglans

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm hvid højglans

  449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm betongrå

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm betongrå

  330,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord hvid og sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord hvid og sonoma-eg

  421,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm røget egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm røget egetræsfarve

  193,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm grå sonoma-eg

  501,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm grå sonoma-eg

  197,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm hvid

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm hvid

  490,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm betongrå

  vidaXL væghængt sengebord 34x30x20 cm betongrå

  293,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord brun eg

  vidaXL væghængt sengebord brun eg

  390,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm røget egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm røget egetræsfarve

  366,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm sort

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm sort

  490,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord betongrå

  vidaXL væghængt sengebord betongrå

  386,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 35x35x20 cm sonoma-eg

  273,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ sort højglans

  vidaXL væghængt natbord 40x30x15 cm konstrueret træ sort højglans

  260,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm røget egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x28 cm røget egetræsfarve

  330,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord hvid

  vidaXL væghængt sengebord hvid

  320,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm røget eg

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm røget eg

  476,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm grå sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x25 cm grå sonoma-eg

  376,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm betongrå

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x40 cm betongrå

  418,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm sonoma-eg

  343,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm Sonoma egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 50x36x47 cm Sonoma egetræsfarve

  486,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord 41,5x36x53 cm sonoma-eg

  476,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm røget egetræsfarve

  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm røget egetræsfarve

  343,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord sonoma-eg

  vidaXL væghængt sengebord sonoma-eg

  373,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm betongrå

  vidaXL væghængt sengebord 50x30x47 cm betongrå

  343,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm hvid

  vidaXL væghængt sengebord 40x29,5x22 cm hvid

  360,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af væghængt sengebord

  På vores liste her har vi samlet de vidaXL bedste væghængt sengebord på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige væghængt sengebord til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top