Udgivet i Sengebords-Bloggen

Hvordan snorker man mindre? 5 gode råd til mindre snorken om natten

Af Sengebord.dk

Snorken kan være en gene for både dig og din eventuelle partner, og det er noget, mange døjer med. Men er der noget at gøre ved det?

Ja! Her i artiklen får du 5 gode råd til, hvordan du kan komme din snorken til livs. Slut med irritable natter og pludselige vækninger fra din partner, der ikke kan sove.

Få hjælp til din snorken i dag, enten på egen hånd eller med professionel hjælp.

Frisk luft og motion

Frisk luft kan faktisk hjælpe dig lidt af med din snorken. Det er et forsøg værd at lufte ud i soveværelset en halv eller hel time inden sengetid i en eller to uger og se, om det virker.

Frisk luft i løbet af dagen vil også gavne. Begyndt at gå ture efter arbejde eller i løbet af aftenen, og få dyrket noget mere motion.

Det er ikke garanteret, at det virker, men sandsynligheden for, at din snorken reduceres, er ikke så lille endda.

Snorken kan desuden blive forværret af højere vægt. Jo bedre form, du er i, desto mindre er chancen for, at du snorker meget eller højlydt.

Kan det være allergier?

Allergier kan stoppe din næse til og lukke svælget en smule, så du snorker mere. Hvis du lider af sæsonbetonet allergi, fx overfølsomhed overfor pollen, kan du tage dine forholdsregler inden sengetid: Luft godt ud eller sæt en luftrenser til i soveværelset, så der er så rent, som muligt. Tag din allergimedicin eller hav en inhalator liggende ved sengebordet, så den er klar til brug.

Har du allergi, der ikke er sæsonbetonet, fx overfor husdyr eller støv, er der tale om større ændringer. Først og fremmest bør du ikke eje husdyr, hvis du er allergisk. Men er allergien ikke slem, kan du holde dit kæledyr udenfor soveværelset, så du kan sove nemmere.

Sørg for jævnlig støvsugning og støvaftørring, hvis du lider af allergi året rundt.

Livsstil

Livsstil kan påvirke din snorken markant. Alkohol og ringe motion er to af de værste syndere her, og regulering er nøglen til at løse problemet.

Hvis du begynder at drikke mere vand og mindre alkohol, bør du hurtigt kunne se en ændring. Som det blev nævnt længere oppe, kan motion også være en nøgle til bedring.

En sund krop kan opnås på mange måder, og du behøver ikke gå ud i det ekstreme.

Tingene hænger ofte sammen, så når du sætter kursen mod en sundere og mere balanceret livsstil, vil mange aspekter i dit liv ændre sig for det bedre.

Find redskaber mod snorken

Der findes redskaber mod snorken, du kan afprøve, inden du tyr til lægehjælp. En snorkeskinne er ikke køn, men det er et effektivt værktøj mod snorken, og kan købes helt uden recept eller henvisning fra lægen.

Det er et forsøg værd at afprøve en snorkeskinne, hvis du ikke lider af allergier, og hvis du har prøvet alt andet. En snorkeskinne er en skinne, du har i munden, mens du sover.

Med den opnår du den mest naturlige og optimale luftgennemstrømning, idet den holder kæben i den bedst mulige position.

Du kan købe en snorkeskinne på nettet eller ved dit nærmeste apotek.

Søg hjælp

Hvis alt andet fejler, eller hvis din snorken volder dig voldsomme problemer, bør du søge lægehjælp. Din snorken kan nemlig være forårsaget af søvnapnø, og du kan have brug for redskaber, du ikke bare kan komme til på apoteket.

Kontakt din læge før du søger andre behandlingsformer. Der kan være mange grunde til din snorken, og hvis du udtrykker bekymring, kan de hjælpe dig.

Alternative behandlinger, som du kan opsøge, hvis lægen ikke har succes, er akupunktur eller hypnose: Vær opmærksom på, at alternativ behandling ikke er for eller virker på alle.

Find det du mangler på sengebord.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 3.454 produkter fra mere end 60 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 4.751 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-22 09:10:30.

4
Produkttyper
3.454
Produkter
60
Forhandlere
4.751
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.